dijous, 15 de novembre del 2007

Tres és massa

¿Mai no t'has enamorat d'un profe? Segur que alguna vegada t'ha semblat que et mirava fixament als ulls. ¿I si resulta que a ell també li agrades? ¿T'imagines que fos veritat? Què series capaç de fer? L'Emma haurà de passar pel damunt de la seva germana bessona per cridar l'atenció del seu profe d'anglès. I és que, en qüestions d'amor, tres és massa.

2 comentaris:

Dani Luque ha dit...

El llibre de tres és massa es un llibre d'adolescents que està bastant bé per a la nostra edat.
Perque et parla de nois de la nostra edat, etc.

Daniiiiiii ha dit...

Va de dues noies bessones. Una es diu Emma i l'altra paula.
Es començament de curs i arriba un professor nou d'angles. L'Emma s'enamora de ell pero el professor estima més a la Paula, però la paula no li interessa el Mingo, el professor d'angles. Fins que un dia, un dijous que sempre baixaven junts el professor i les noies el professor s'encarrega de que uns amics facin com si els volguesin atracar i l'Emma es fa la valent per impressionar al Mingo. El mingo li diu als seus amics per a que els secostrin i pugui pasar una nit amb la Paula. Arriba una furgoneta per el carrer i els obliguen a entrar. Els venden el ulls i obliguen a l'Emma a entregar un sobre a la seva familia i al Mingo i a la paula els porten a un soterrani vell i humit.
A l'endemà la policia els troba.
En mingo va anar a sopar a casa de les noies perque la familia volia donar-li les gracies al mingo, i el Mingo es dona compte de que en veritat li agrada l'Emma.