dijous, 15 de novembre del 2007

La mansió del terror

El malefici de la mansió negra s’obre pas per a escampar la legió dels esperitats per tota la Terra. Fetilleria, sortilegis, morts vivents... Les hosts sobrenaturals ja han arribat. Poseu-vos a tremolar!

1 comentari:

Ignasi ha dit...

La introducció:
En Marc no ha sentit a parlar mai de la mansió negra,un dia va sentir que al poble hi penjava la espasa de damocles, per culpa de la mansió negra, i ell i en Július decideixen anar a donar una ullada.
Al final en Július no hi va. Quan entra a la ma mansió negra es pensa que no és res de l'altre món, però quan porta una estona a dins, cau cap al fons del terra ( estrany) i intenta fugir, entra per un túnel, i el persegueix una ombra. Quan és a fora ja no fa bon temps, sinó tempesta.

Nus:
S'adona que el talismà que havia agafat avans hi havia escrita una M de Morloc, que és un bruixot mol poderós.Li parlen del malefici de la casa, i de tots els problemes que podria suposar haver agafat el medalló.
Va a casa d'un amic que es diu albert, i quan esta dormint i de cop es desperta, senten esgarrapades i sorolls a la porta, i la cadira que la bloquejava, i van sortir per la finestra avans que entressin els monstres. Més tard descobreixen que en Quimet és en Morloc.
L'albert té una visió i veu un monstre en una cova, Mossèn Miquel havia vist el mateix.

Desenllaç:
En mossèn, en Július i en Marc es dirigeixen cap a la mansió, però en el cementiri s'aixequen tot de morts vivents que els envolten, i mentre els disparen es van acostant al forat on està enterrat en Morloc, i es fiquen en un túnel...

Ara ja paro, no fos cas que digués el final, m'he engrescat massa escrivint.

Aquest llibre l'he llegit rapid perquè m'estic llegint un de millor, el últim de harry potter. La mansió encantada és un bon llibre, hi ha molta emoció, a mi m'ha agradat molt. El recomano.