dijous, 15 de novembre del 2007

Les dues cares de la lluna

Les dues cares de la lluna és la crònica del segon viatge que va fer Asha Miró a la recerca dels seus orígens. A través del seu llenguatge proper, íntim, reconstruïm una infància plena de misèria però també d'estimació, i amb ella coneixem les sorpreses increïbles que li amaga el destí. Perquè en el segon retorn a l'Índia, l'Asha descobrirà que algunes coses no són exactament com li havien explicat, i s'haurà d'esforçar a buscar totes les peces que li falten per reconstruir el puzzle del seu passat. El que troba supera de lluny tots els seus somnis i és dins les pàgines d'aquest llibre.

3 comentaris:

Ignasi ha dit...

Aquest llibre és un rotllo, i és massa repetitiu, aquest llibre el podría haver escrit qualsevol orfe adoptat a barcelona, que se'n tornès de viatge al seu païs d'origen a fer un reportatge sobre la seva vida. En definitiva, es un rotllo.

aDrY ha dit...

Aquet llibre ma semblat una mica "pastel", no me a semblat molt entretingut, la historia no ma atres molt. M'ha semblat una mica rotllo tota la estona el mateix. Jo no el recomano, o al com a minim a les persona que no els hi agraden les histories repetitives.

Leila Errabiai ha dit...

veritat, veritat, sisi tens molta raó ignasi.
Més ben dit es una me... maravella total.