dijous, 15 de novembre del 2007

La fraternitat d'Eihwaz


La fraternit d'Eihwaz és el mal, el mal absolut. S'ha d'acabar d'una vegada per sempre aquesta monstruositat. Es deia Moisés Abravanel i, si no podia arribar a l'embarcador abans que els seus perseguidors l'atrapessin, moriria. Per això avançava a carrera feta al llarg del camí, entre arbres i arbustos, amb el cor bategant-li esbojarradament dins del pit.

1 comentari:

Desi ha dit...

Desireé Navarrp Enamorado

EL FILL DEL MAG

L'Óscar va arribar a Orballo, un dia a mitjans de juliol. Des de l'última visita havien passat sis anys, però tot seguia igual. L'Oscar no se'n recordava gairebé d'on era la casa. Però el que més li va impresionar va ser veure l'illa de Xas, la cual ell no havia vist quan era petit.


Després van tornar a casa, però l'Oscar s'aburria i va sortir a fer un tomb, i es va trobar a un antic amic: el Cris. Van parlar de les seves vides.Quan anaven cap el poble un jove els va preguntar pel professor Abravanel i els va portar al poble, es deia Dante Oberon i era nebot del dtr. Abravanel.

LA PATRULLA PERDUDA

El centurió Marc Plaute Longí va comprendre que les coses anaven molt malament. S'havien perdut però alguns més supersticiosos pensaven que era cosa de la magia.

Els havien ordenat detectar les posicions de Caswallan, però la única finalitat de lliurar-se d'un oficial molest. Però això mai va passar degut a que s'havien extraviat.

L'ABRIL

Al dia següent de la seva arribada en Dante es va passar tot el matí buscant un vaixell per anar a Xas. Tothom si va negar. A mig matí en dante es va dirigir cap a l'esglesia on el pare Elías va fer un funeral. Quan va acabar en Dante i el sacerdot van començar a parlar, i el pare Elías li va dir al Dante que el seu oncle havia trobat el Còdex Ambrosí, que era la història de l'orde se Sant Ambrós que es va fundar a Xas i apenes va durar 1 any. Després en Dante li va preguntar per la mort.

Després li va donar un avançament de la paga per que el cap de setmana era la festa al poble. Quan l'Oscar va ser fora en Dante va trobar micros amagats i el telefon punxat

ELS HOMES DE PEDRA

Marc Plaute va reunir els seus homes, s'havien perdut. Tornarien al cercle de pedra per trobar el camí correcte.

Quan anaven cap al cercle de pedra, els van començar atacar, per lo que es van protegir. De cop dalt del turo van apareixer uns homes armats ambs pedres i llances de sílex, Marc Plaute va enviar a Corneli Izhak, el seu interpret a parlar amb ells. No parlaven cap idioma conegut pel interpret, i els van desafiar.

Van accelerar la marxa cap el cercle de pedra, els quedaven cinc hores de camí.

INCIDENT EN LA NIT DE SANT BONAVENTURA

En Renard, l'assassi del Abravanel, entra a la Casa de l'India, i es dirigi cap a l'ancia. El va informar de l'arribada d'en Dante al poble. L'ancià va donar ordres de que se'l tinguessi controlat. Després va esbroncar a en Renard, perque no havia arribat l'equip d'ultrasons i el va amenatzar.


El grup es deia La Banda de l'Ostra, un grup de folk, que va congregar tota la joventut al voltant de l'escenari. L'Oscar es va passar la 1ª part del concert ballant,i al descans es va anar cap al lateral a pendre algo. Va sentir un crit de por, i va es dirigir cap a on es pensava que venia: darrere de l'escenari.
Al matí següent l'Oscar es va aixecar, el seu pare havia sortit i no tornaria fins a la tarda. Va sonar el timbre, era l'Abril, li va agrair que la defenses, i el va invitar a anar a la platja, cosa que l'Oscar va aceptar. Quan eren a la platja van començar a parlar de les seves vides.

MARQUES OCULTES

El Dante li va semblar bé que l'Abril els ajudessi a recollir. L'Abril li va començar a fer preguntes a en Dante, que li va respondre unes quantes pero al final li va dir que haveure si callava. Quan ja havien acabat de recollir l'Abril va trobar una llibreta que tenia escrita una paraula: “EIWHAZ”. En Dante els va dir que EIWHAZ era el nom d'una runa, però l'Abril no es va quedar confor-me.

AL CERCLE DE PEDRA

Quan els barbars van tornar atacar feia més de cinc hores que els homes de Marc Plaute caminaven a tota velocitat cap al cercle de pedra. Els pobles barbars tenien por als cercles de pedres, per això l'unica salvacio que els quedava era arribar al cercle de pedra. Quan estaven a punt d'arribar Cornelius Izhack va caure i en Marc Plaute va tornar a buscar-lo. Van arribar al cercle de pedra i les seves prediccions no van fallar: no s'atrevien a acercar-se.

L'ADVERTENCIA D'EN DANTE

En Dante els va dir que no era el nebot del professor, sino un free-agent que treballava per la universitat de Nevada.

L'Oscar es va empipar una mica amb l'Abril perque no li havia dit el que pretenia fer, pero se li va passar aviat

ELS MEGALITS DE XAS

Després els va ensenyar una cosa molt estranya: un escrit que deia la mateixa cosa en grec, llatí i hebreu. Més tard Oscar i Abril van anar a passejar per l'illa. Van trobar la llibreta de notes del professor Abravanel.


EL CERCLE EN FLAMES

Els homes de Marc Plaute ho tenien clar, els cremarien vius. Van acordar intentar fugir per on no hi hagues foc, el fum els cobriria.

Marc Plaute es va sorprendre, no eren en el mateix megalit. Va enviar tres homes a buscar menjar.

L'ÚLTIM VIATGE DEL HAIFISCH

L'Oscar i l'Abril estaven esperant a Dante al moll. Volien parlar amb ell. Finalment en Dante els va explicar la verdadera historia, treballava per una empresa de recerca d'obres d'art, i buscava un quadre anomenat: Madona del cigne. Els va explicar que el Moisés havia descobert la pintura, quan el van treure del camp de concentració de Mathaüssen per que determinessi si era original o era una imitació.

CONVERSA A LA SAGRISTIA

En Dante va anar a parlar amb el pare Elías, que li va explicar que en Müller havia arribat a Orballo a meitat dels anys 40, i que havia mort al 52. En Dante també li va preguntar per la Drees Nederlanden, la cual cosa li va respondre el cura que no sabia que buscaven. En Dante va llegir el Còdex Ambrosí. Havia quedat amb els nois a la platja i els va deixar el llibre de notes traduït i els va explicar que la Drees era

ELS ADORADORS DEL CRUCIFICAT

Pel matí els monjos anaven a reçar quan van entrar uns homes vestit amb coraces metaliques i faldellins de cuir.

LES FONTS DE LA VIDA

En Dante va començar a investigar que eren les fonts de vida, quan va descobrir que eren les maternitats que havien creat els nazis, per crear una raça aria. Va explicar-ho als nois. Van quedar en no tornar-se a posar-se en contacte fins dimecres. L'Abril va decidir entrar al dia següent a la Casa de l'India.

LA TORRE LLUMINOSA
La boira va desaparèixer, tal i com havia fet els altres cops. El primer que van fer Marc i els seus legionaris va ser contemplar el paisatge, havien d'esbrinar si havien tornat a casa, i si pel contrari no era aixì, saber on es trobaven i en quin any.

El que més els va cridar l'atenció va ser una torre circular.



EL LEVIATAN

En Dante a bord de la seva petita embarcació, va seguir al Leviatan fins a les costes de l'illa de Xas.

L'Óscar i en Dante no sabien res del que l'Abril estava passant, per això van sortir cap a l'illa amb l'intenció de recuperar les obres que s'havien perdut amb la tragedia del Haifisch, i a la vegada intentar que la Fraternitat no les aconseguis mai, degut a que aquestes obres li proporcionarien els diners necessaris per continuar amb els seu projecte de “superhomes“.

AL PENYA-SEGAT

L'Abril, en veure que la seva histèria no la portava a cap lloc, va decidir calmar-se i prendre's un temps per pensar una manera de sortir d'aquella casa. Mentres estava capficada en els seus pensaments, la porta es va obrir, i va aparèixer en Fabian. Això va desconcertar la noia, que no entenia res del que estava passant, però amb la explicació del qui abans creia el seu amic, ho va entendre tot a la perfecció.

Ara només pensava en ajudar als seus amics, estaven en perill, necessitava una embarcació per arribar fins a l'illa, aixì que va optar per acudir a Isaías “ el negre “, però en entrar a la petita caserna va trobar, al terra, el cos sense vida del pobre pescador.


LES BODEGUES DEL HAIFISCH

Tots quatre van ser portats a la coberta del Leviatan. Un cop allà, van rebre la visita d'un ancià que anava en cadira de rodes, pel que van poder comprobar era el cap. En Dante va mantenir una llarga conversa amb el peculiar homenot, en la qual va demanar-li que els deixes viure per poder veure com treien les obres de les bodegues del submarí enfonsat ; aquest últim desig no va semblar cap inconvenient pel vell, aixì que accedir a les peticions.

Els dos nois i en Dante van ser portat cap al bosc per dos dels súbdits de la Fraternitat, i quan eren a punt de ser afusellats, unes pedres van caure sobre els Alemanys, deixant-los estabornits al terra.

Jaume només m'he llegit fins aquest capitol, fa poc que el tinc i no m'hel llegeixo amb molta il·lussió perque no m'agrada molt find aqui.