dijous, 15 de novembre del 2007

Això és una altra història



El Bryan i el Mark han viscut des de petits com si fossin germans. Han compartit colla, les baralles al carrer i un munt d'experiències de tota mena.
Ara tenen setze anys i el seu món gira al voltant del joc, la violència, les drogues, però també de l'amor i de l'amistat. Senten que alguna cosa està canviant, que res no torna a ser com abans: a partir d'ara cadascú haurà de triar el seu propi camí, i ben diferent pel que sembla.

2 comentaris:

adriianeta! ha dit...

Això és un altra història és un llibre que parla de dos nois, el Mark i en Bryon, que desde petits han viscut com germans a causa de que en Mark es va quedar sense pares quan era molt petit.
Quan tenen setze anys el més important per ells dos són les baralles, el joc, les drogues i els diners. Fins que un dia, a causa d'una baralla a un dels amics d'en bryon i en Mark el disparen al cap i es mor al instant. Aquest dia totes les coses comencen a canviar ja que en Bryon s'adona que les baralles i el món on estan ficats no els portarà enlloc i poc a poc, es comença a distanciar del Mark.
Poc temps després en Bryon coneix a la Cathy, la germana de l'M&M, un noi del barri que és hippie, també té problemes amb les drogues i a casa seva ningú excepte la seva germana l'accepta per el fet de tenir iun estil poc comú.
En Bryon i en Mark cada vegada es van distanciant més ja que la Cathy i el Bryon comencen a sortir molt seriosament.
Un dia,l'M&M marxa de casa i tothom passa setmanes i setmanes buscant-lo fins que, en Mark de sobte descubreix on està. En Mark guia al bryon fins al lloc on es troba el noi que és una casa gran i bruta on es reuneixen tots els hippies. Però per desgràcia l'M&M ha marxat. Uns dies després el Bryon torna a la casa de hippies amb la Cathy i troben a l'M&M, però no el troben en gaire bon estat ja que ha pres unes drogues que l'han deixat destrossat. Porten a l'M&M a l'hospital on els hi diuen que el noi està molt greu i que serà difícil que pugui sortir de la situació. La Cathy i el Bryon es queden fatal al escoltar la noticia i deicideixen tornar a casa on, en Bryon descubreix un lloc on el Mark té amagades grans quantitats de drogues de tot tipus i arriba a la conclusió que el seu germà és camell. De sobte el Bryon comença entendre les coses. El Mark era el qui havia venut les drogues a l'M&M i per això sabia on es trobava. Enrabiat per la notícia deicideix trucar a la polícia que, uns minuts més tard, ja ha detingut al seu germà.
Dies després en bryon s'arrepenteix de tot el que ha fet però ja no hi ha marxa enrera ja que en Mark està a la pressó.
Al cap d'un temps decideix anar-lo a veure i, surt molt trist de la pressó ja que en Mark li diu que l'odia, que mai l'havia conegut realment com és i que mai més tornaràn a ser les coses com abans.

(Jaume, la opinió ja la faré a casa que ara no em dona temps)

adriianeta! ha dit...

Aquest llibre me'l vaig llegir en només un dia ja que desde que el vaig començar em va agradar molt, en la meva opinió, és un dels millors llibres que m'he llegit de la biblioteca d'aula.
M'ha agradat molt ja que tracta diversos temes interesants com l'amistat, l'amor, les drogues...
Si l'hagués de puntuar li posaria un 9.
Recomano aquest llibre a tots els de la classe!