dijous, 15 de novembre del 2007

Una lectora de Txèkhov



Un desastre climàtic obliga els habitants de Barcelona a confinar-se dins d'Hebrònia, recinte artificial dominat per la Societat Perfecta. La Carla, que no va conèixer el món anterior, troba un llibre amb històries de Txèkhov i es pregunta com seria la vida aleshores. Amb l'ajuda dels seus amics lluitarà per recuperar la dignitat i la llibertat perdudes.

4 comentaris:

Alexyto ha dit...

Aquest llibre le llegit al 1r trimestre i la veritat , al principi sembla una mica avorrit però quan t'hi poses a llegir-lo i trobes alguna cosa que dius: seguire llegint.

jony ha dit...

Aquest llibre em va semblar molt estrany per que la seva historia no espot imaginar i costa molt seguir la lectura per aixó no em va agradar gairé.

Alexyto ha dit...

Jaume!!! no veus que si que vaig comentar?? el primer!!


ya deia yo k si k ho vaig fer... yo sóc alexyto...

Leila Errabiai ha dit...

Un desastre climàtic obliga a tots els habitant de Barcelona a refugiar-se dins d'Hebrònia, que és un recinte artificial i està dominat per la societat perfecta. No poden llegir llibres, no poden fer-se ells mateixos el menjar, els hi porten per una cinta transportadora, per dormir s'han de posar una màscara que els controla el cervell i el que somien. La Carla, la protagonista, que no va conèixer el món anterior, Barcelona, troba un llibre, al soterrani, amb històries de Txèkov i es fa preguntes de com seria la vida d'abans.

Al final intenten, ella i uns amics seus, sortir a fora de la cúpula d'Hebrònia. Ho aconsegueixen, però a fora fa molta calor. els salven d'altre gent que ja havia sortit abans de la cúpula i els porten a sota terra i allà hi formen una comunitat. Al cap d'uns anys, la Carla té una malaltia a la pell, a causa de les radiacions solars i s'està a punt de morir.

Aquest llibre conta una història de ciència ficció però que a la llarga pot ser una història realista si continuem així. Jo penso que s'hauria de controlar molt més perquè ara ja porta conseqüències.

A mi la veritat no m'ha agradat gens, perquè es super aburrit, et donen ganes d'adormirta, i cansa molt.
Jo no el recomanu A NINGÚ, hi han massa llibres en tot el món mireu els altres i aquest l'oblideu..¬¬parida