dijous, 15 de novembre del 2007

La crida salvatge


Ambientada al Canadà de "la febre d'or" del final del segle, La crida salvatge és un retrat dur i realista de la lluita per la supervivència de Buck, un gos que rapten a la família de Califòrnia que l'havia criat per ser venut a les glaçades terres del nord. La lluita per la vida, la llei de la selva i la força de l'instint fan canviar radicalment el caràcter i els sentiments d'un animal que fins aleshores havia tingut una vida molt fàcil. La violència i la crueltat a què s'ha d'enfrontar contrasten amb l'amor apassionat i la fidelitat sense límits que Buck sent pel seu amo: una lliçó que ens fa vibrar i que Jack London aconsegueix transmetre amb un llenguatge directe, sense concessions, ple de dramatisme.

3 comentaris:

Raúl Orozco Matas ha dit...

Aquest llibre es molt bo!!!!
Pero es clar tarda molt en que suceeixi les coses.

!:.:Patri:.:! ha dit...

Si es molt bo peró no m'agrada la idea de que el maltractin pobre buck, després passa el que pasa.

se l'emporta un home mol dolent que el maltracta per que agafi rabia als humans i es torna mig salvatge.

No dic més per que els que s'el tenen que llegir no els hi trec l'emoció!! xD

JA ESTÀ

!:.:Patri:.:! ha dit...

I ara em dius aixó... que tinc que escriure més... quin pal, et faré un resum mega reduït per qué per 20 liníes aquet llibre no dóna.
dons es tracta de un gos anomenat Buk quel rapten quan torna a la llibertat s'adona que es raptat i l'an venut a uns del correu del nord d'america, concretament als glacials, on porta el correu del gobern amb altres gossos al final pot sentir un amor per un home que quan el maten s'hi torna exterminant la tribu i fent la vida imposible als supervivents...

Si fa no fa es axió... amb lu bo que era...TT-TT